واردات روش‌های مبارزه تبلیغاتی و سرکوب از اسرائیل

واردات روش‌های مبارزه تبلیغاتی و سرکوب از اسرائیل

 
واردات روش‌های مبارزه تبلیغاتی و سرکوب از اسرائیل

ژائوپینگ در ملاقات اخیر گفت که واحد سخنگویی وزارت دفاع اسرائیل بسیار موثر و به روز عمل می‌کند به ویژه در مواقع اضطراری. با گسترش شورش‌ها در سراسر چین، در مواقع اضطراری، احتمال استقرار "هاسبارای اسرائیل" در چین افزایش می یابد و پذیرش ابزارهای تکنولوژی امنیتی اسرائیل توسط چین به معنی پاسخ به شورش‌ها به سبک اسرائیلی خواهد بود!
ملاقات ماه اکتبر بنیاهو و هیات نمایندگی روابط عمومی اسرائیل از چین منجر به ملاقات مارس 2010 ژائوپینگ و هیات نمایندگی نخست وزیر چین به اسرائیل شد. این سفر برای فراگیری تجربیات اسرائیل در طول جنگ دوم لبنان و عملیات "کاست لید" بود. این هیات همچنین از مدرسه وزارت دفاع اسرائیل و سیستم آموزش رسانه‌ای و روشهای یکپارچگی میان اظهارات و طرح‌های عملیاتی بازدید کرد.
افزایش شورش‌ها در چین و تبت، همراه با افزایش تلاش‌های اقتصادی و سیاسی چین در خارج از مرزها، باعث افزایش توجهات رسانه‌ای به حقوق جمعی و شرایط کارگران، ایغورها و تبتی‌ها شده است. علاوه برآن بحران‌های تاریخی رایج، چین را به یک کشور ضعیف در زمینه آزادی‌های مدنی تبدیل کرده است. مطالعات چین در مورد "هاسبارای" اسرائیل، چین را از نظر ایدئولوژیکی با تلاش‌های مداوم ثبات ساز عجین کرده است.
این مقاله همچنین متذکر می‌شود که اگرچه تمرکز آموزش‌ها بر ارائه ابزارهای لازم به پلیس چین برای مقابله با تروریست‌ها بود اما آنها همچنین چگونگی مقابله با اعتراضات مدنی را نیز یاد گرفتند. هزاران هزار فلسطینی معترض، شبه نظامیان، آشوب‌ها و نافرمانی‌های مدنی اسرائیل را به یک دولت با تجربه و بیرحم در زمینه مقابله با شورش‌ها تبدیل کرده است.
به علاوه برای اعتراضات احتمالی ایغورها و تبتی‌ها که 1.25 میلیون نفر هستند و به اجبار تبعید شده‌اند، پلیس پکن آماده مقابله با آنها در جریان برگزاری المپیک بود. طبق گزارش ها‌آرتص؛ با این هدف، پلیس اسرائیل اعضای پلیس چین را در شش هفته برای مقابله با شورشیان و محافظت از VIPها و پراکنده کردن معترضین از شاهراهای اصلی در طول برگزاری بازی‌های المپیک آموزش داد.
این گزارش می افزاید: چین همچنین نگران انواع دیگر مقاومت بود. "گلیزر" رهبر "ای اس دی اس" به ها‌آرتص گفت: "چینی‌ها بیش از هر چیز از این می‌ترسند که بعضی از گروه‌های معترض ممکن است برای جلب توجهات جهانی دست به اقدامات غیرخشونت آمیز اما تحریک کننده بزنند تا سازمان‌دهندگان چینی را با مشکل و رسوایی روبرو کنند."
اسرائیل از نقش عمده متخصصان امنیتی خود در المپیک پکن بسیار خرسند بود. اعلامیه‌های تهدیدآمیز مرتبط با ملی‌گرایان ایغورها، اسلام گرایان و استقلال طلبان ترکستان شرقی چینی‌ها را در برگزاری المپیک پکن نگران می‌کرد. توجه بین‌المللی به چین در طول المپیک 2008 پکن، چینی‌ها را به ویژه در زمینه اقداماتی که ممکن بود نمایش با شکوه چین در المپیک را منحرف کند، به شدت نگران می‌کرد.
یکی دیگر از موارد همکاری اسرائیل و چین حضور یک شرکت امنیتی خصوصی اسرائیلی با علامت اختصاری ISDSبرای آموزش پرسنل امنیتی چین جهت برگزاری مسابقات المپیک 2008 پکن بود. چینی‌ها می‌خواستند در زمینه تجربیات اسرائیل در ترورهای بین‌المللی با توجه به تهدیدات گروه‌های مسلمان افراطی در آسیا تجربیاتی کسب کنند.
آموزش پرسنل امنیتی چین برای المپیک 2008 پکن توسط اسرائیل
استفاده از کارت‌های هوشمند می‌تواند بسیار مفید باشد، روشهایی از قبیل IDکارت‌ها اطلاعات مفید را در شرایط اضطراری پزشکی منتقل می‌کنند. بخش دیگری از قراردادهای امنیت داخلی و نظارتی میان چین و اسرائیل همانند قرارداد شرکت‌های Nice Systems، Dr. Frucht Systems و دیگر شرکت‌ها باید در همین راستا ارزیابی شوند.
نصب سیستم ماگال اسرائیلی در فرودگاههای چین
از سال 2004 تعداد زیادی از سیستم‌های امنیتی داخلی و صلح سازی اسرائیل در چین مستقر شد. شرکت اسرائیلی On Track Innovations (OTI) تحویل کارت های هوشمند را به عنوان بخشی از سیستم ID کارت‌های ملی چین آغاز کرد. این سیستم همان فناوری بیومتریک بود که در نقاط اصلی نواحی اشغالی مانند کرانه باختری و نوار غزه نصب شده بود. "سیستم ماگال"، که نوعی از سیستم‌های بازرسی هستند که برروی دیوار اسرائیل در کرانه باختری نصب شده بودند، در فرودگاه‌های سراسر چین با دو هدف مشخص نصب شدند.
ID کارت های چین توسط یک شرکت اسرائیلی تولید شد
اسرائیل پروژه جت‌های جنگنده خود موسوم به "لاوی" را در اواسط دهه 1980 به پایان رساند اما مقداری از تکنولوژی ساخت آن مشابه "جت جیان 10" چین بود. انتقال تکنولوژی لاوی و سرمایه‌گذاری چین در پروژه های موشکی اسرائیل، با فروش گسترده مانند فروش سال 1994 که فروش 100 خودوری راداری را شامل می‌شد، همراه بود. مساله دیگری که باعث گسترش روابط آنها در طول این دوره شد، تجربه اسرائیل در جریان روند صلح با فلسطینی‌ها و لبنانی‌ها بود.
بعد از جنگ سرد، اسرائیل و چین روابط تجاری و نظامی خود را با وجود بدبینی و مداخله ایالات متحده که منجر به بلوک کردن فروش سیستم‌های نظامی پیشرفته و سخت افزاری در طول این دو دهه شده بود، گسترش دادند.
در همین زمان اسرائیل به همه رژیمهای سرکوبگر که در تحریم بودند از جمله رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی سلاح‌های نظامی می‌فروخت. اما دو کشور روابط رسمی دیپلماتیک خود را بعد از کنفرانس مادرید در سال 1991 ایجاد کردند که مصادف بود با شروع مذاکرات صلح اسرائیل و فلسطین و کاهش سرکوب فلسطینی‌ها توسط اسرائیل.
روابط چین و اسرائیل به دهه 1980 برمی‌گردد. این دهه به عنوان دهه آغاز انتقال تکنولوژی و تسلیحات نظامی اسرائیل به چین به شمار می‌رود. اولین تلاش‌ها شامل انتقال تکنولوژی موشکی در سال 1982 و ارتقای کشتی‌های ناوبر بود که با وجود روابط نزدیک سیاسی و دیپلماتیک، جنگ سرد و سیاست عدم تعهد چین، به ویژه روابط سیاسی و نظامی نزدیک اسرائیل با تایوان آن را با موانعی مواجه کرد. با همه این موانع تا سال 1990، اسرائیل عمده ترین تهیه کننده تکنولوژی دفاعی و نظامی چین محسوب می‌شد. اما عمق روابط اسرائیل و چین زمانی بیشتر شد که به دنبال حوادث "میدان تیان آن من" و تحریم چین توسط اغلب کشورهای جامعه بین‌المللی، اسرائیل همچنان تامین کننده اصلی و قابل اتکای تسلیحاتی چین بود.
اما با توجه به اقدامات افراطی ایغورها و تبتی‌ها و پایداری در حق تعیین سرنوشت خود، چین با یک مبارزه سخت برای متقاعد کردن معترضان به پذیرش حاکمیت چین مواجه شده است. پاسخ قوی پلیس به معترضان در سال 2008 در تبت و 2009 در ترکستان شرقی را باید در سابقه طولانی چین در سرکوب آزادی‌های مدنی جستجو کرد. این موضوع نشان می‌دهد که با هر تقاضایی خارج از چارچوب قابل قبول دولت به شدت مقابله خواهد شد.
در ادامه این گزارش آمده است: روابط سیاسی با ایغورها، تبتی‌ها و به ویژه کارگران، متفاوت از روابط اسرائیلی‌ها با فلسطینی‌ها است. تبتی‌ها و ایغورها مشخصاً با توجه به جایگاه آنها و حق اقلیت‌ها و به عنوان شهروندان چینی حمایت می‌شوند و دولت از سال 2008 حمایتش را اندکی بهبود بخشیده است؛ شرایط کاری کمی بهتر شده و فاصله درآمدی در حمایت از معترضین و طبقه کارگر کاسته شده است.
چین در سال‌های اخیر با افزایش شورش در تبت، ترکستان شرقی و همچنین شورش‌های کارگری مداوم در جنوب چین مواجه شده است. در این منطقه شورش‌ها و اعتراضات گسترده‌ای رخ داده است. علیرغم تلاش دولت برای کنترل ورود و خروج اطلاعات، دولت چین به این مساله رسیده که سرکوب مطلق غیرممکن است.
این موضوع مشکل چگونگی حمایت مقامات چینی از حق تعیین سرنوشت فلسطینی‌ها را افزایش می دهد و همچنین حق ایغورها (Uighur)، تبتی‌ها و دیگر مردم تحت کنترل چین با به کارگیری روشهای آپارتایدی اسرائیل زیر سوال می برد.
هدف وی از این سفر گسترش روابط چین و رژیم صهیونیستی در سطوح سیاسی، نظامی و امنیتی بود. در سطح نظامی این روابط شامل، تکنولوژی هواپیماهای بدون سرنشین، آموزش کنترل جمعیت و سیستم نظارت و جمع‌آوری اطلاعات و غیره بود.
به گزارش اِشراف، ژنرال "آوی بنیاهو" سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی که اخیراً به چین سفر کرده بود از چین بازگشت که در این سفر با همتایان خود و دیگر مقامات چینی ملاقات کرده بود.




:: برچسب‌ها: اسراییل ,
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
نویسنده : مهدی استیری
تاریخ : دو شنبه 5 تير 1391
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: